Media

Publicerad 2 december 2010 .EU-stöd ger möjlighet till spännande skolresa Parlamentsbesök i Bryssel Nästa vecka reser tio elever och tre lärare på Vialundskolan till EU-parlamentet i Bryssel. En tredagarsresa som blivit möjlig tack vare beviljade pengar från EU.

Vid ett föräldramöte på torsdagskvällen ska information ges inför den resa som nästa vecka stundar för en grupp lärare och elever på Vialundskolan.

– Förväntningarna hos eleverna är stora inför resan. Det här är något som verkligen ger mervärde till den vanliga undervisningen, säger Jens Andersson, lärare på Vialundskolan.Anna Hedh, som är en av Sveriges 18 EU-parlamentariker, kommer att ta emot gruppen från Vialundskolan och visa runt.Efter hemkomsten ska eleverna sedan berätta om resan för sina klasskamrater. Även föräldrarna kommer att få ta del av deras upplevelser, vid en redovisningskväll på Vialundskolan den 15 december.

Åsa Eriksson 019-15 54 42 Asa.Eriksson@na.se

Populära inlägg

onsdag 1 december 2010

Start...första inlägg.

Hej!

I morgon är det möte med föräldrar och elever angående resan till Bryssel. Spännande!!

5 kommentarer:

  1. Hej igen!

    Nyss haft föräldramöte! De flesta elever representerade. Jag upplevde mötet som positivt med förväntansfulla elever och föräldrar./Jens

    SvaraRadera
  2. Det ska bli kul att få åka till Bryssel, för att se Eu-parlamentet och ta lite kort.

    /Leila Ramic

    SvaraRadera
  3. Det ska bli rolligt att åka till Bryssel.Det ska bli kul att se hur det ser ut i Eu-parlamentet.Och när man är i Bryssel får man inte missa Mannichen Pis. :) / Maria Honkanen

    SvaraRadera
  4. Hej Jens med flera! Vad kul att ni har eb blogg. Vi ska följa den. Lycka till på resan, Ylva och Karin Knåpet

    SvaraRadera
  5. Nu tror jag att packlistan är klar, laddat kameran, installerat skype och plockat ner adaptern till alla telefoner/datorer som ska laddas. Nu vill jag åka!

    SvaraRadera